Skip to main content
Inel Logodna cu Diamant

Gasirea unor inele de logodna cu cele mai bune diamante

Unul din cele mai semnificative evenimente din viata oricarei femei este logodna ei, momentul in care accepta cererea in casatorie din partea persoanei iubite, astfel pentru acest moment este foarte important sa alegeti inele de logodna potrivite.

Ca si semn al dragostei si angajamentului lui fata de ea, ea poate sa se astepte sa primeasca un inel de logodna cu diamant, o stralucire pe care o va pretui pentru tot restul vietii.

10686617_777629962317436_2433117297435368964_nIn mod evident, cumpararea de inele de logodna nu este o decizie care trebuie luata in graba. Pentru multi barbati, este nevoie de o educatie de baza in ceea ce priveste diamantele, pentru ca este usor sa isi cumpere inele barbati dar este mai greu cu inelele de logodna, tipul de instruire care va poate asigura ca inelul cumparat este cel potrivit.

Cititi unul din ghidurile care va ajuta sa cumparati inelele de logodna si sa fiti sigur ca alegerea facuta este cea potrivita avand in vedere ca sunt atat de multe stiluri, forme si aranjamente pentru inele de logodna.

Calitate – unii ar spune ca nu este astfel de lucru ca si calitatea slaba la un inel de logodna, dar noi suntem de alta parere. Defapt sa fim sinceri, daca inelul nu include o un diamant, atunci alegeti o piatra de calitate inferioara.

Smaraldele, rubinele, safirele si ametistele pot arata dragut, dar nu se ridica la nivelul de duritate si nu au aspectul special al unui diamant. Si ea va sti acest lucru si se va intreva cine v-a convins ca este altfel!inel cu diamant

Stilul – poate sunteti deja familiarizat cu gusturile ei in materie de bijuterii, sau poate ca nu. Multor femei le plac benzile de aur pentru ca este un stil care va ramane intotdeauna popular, dar poate ca un inel cu diamante in canal este preferatul ei?

Trebuie sa se simta confortabil cu stilul pe care il alegeti pentru ca va purta acel inel de logodna pentru multi ani. Luati in considerare un inel facut la comanda daca acesta ar bucura-o cel mai tare.

Metal – o sa aflati ca sunt o varietate de inele de logodna disponibile cu trei metale la vedere: aur galben, aur alb si platina.

Uitati inelele de argint – desi unii comercianti le ofera, acestea arata ieftin si nu vor rezista testului timpului. Aurul galben este cel mai popular dintre toate, de obicei este utilizat aur de 14k si 18k. Aurul alb are aspectul argintului dar retine puterea aurului, o alegere pe care se poate sa o prefere in schimbul aurului galben.

Platina este cel mai rezistent metal – si cel mai scump – simbolul perfect al unei casatorii care va rezista testului timpului.

Piatra din centru – multe femei prefera inele de logodna cu diamant cu piatra in centru singura in timp ce altele prefera piatra din centru si pietre laterale sau cu trei pietre.

Un diamant este taiat in mai multe forme inclusiv rotunde, princess, smarald, asscher, marquise, oval, radiant, para, inima si perna.

Sunt anumite persoane care afirma ca fiecare forma se potriveste cu un anumit tip de personalitate, dar daca pur si simplu cautati cea mai buna investitie pe care o puteti face alegeti un inel cu briliant rotund si nu o sa fiti dezamagit.

Alte lucruri de luat in considerare – probabil ati auzit de cele 4 C ale caracteristicilor diamantelor (cut, carat, color, clarity – taiere, carate, culoare, claritate). Caratele reprezinta marimea diamantului, in timp ce culoarea este culoarea naturala a acestuia grade D, E si F fara culoare (si cel mai rar) pana la Z, care este de culoare galbena.

Claritatea descrie puritatea diamantului sau elemente care ofera fiecarui diamant aspectul unic, ca si un semn de nastere. Puteti gasi multe diamante care nu sunt in topul graficului dar sunt frumoase si care arata defapt la fel cu diamantele mai scumpe, dar sunt mai ieftine.10952082_777629888984110_4351528914885091130_n

Desigur, bugetul vostru personal trebuie luat in considerare cand dorit sa achizitionati inele logodna. Vorbele intelepte sugereaza sa cheltuiti cel putin banii de pe doua saptamani de salariu pe un inel de logodna cu diamant, pentru ca acestea sunt mult mai importante decat in cazul in care mergeti sa achizitionati inele barbati.

Luati in calcul nevoile ei si portofelul vostru si gasiti inelul de logodna perfect pentru un cuplu care in curand urmeaza sa se casatoreasca.

In cele din urma, poate fi greu sa va decideti care diamant este cel mai bun – bijutierul va poate ajuta in aceasta privinta, aceasta va poate sfatui si va poate educa in ceea ce priveste cultura diamantelor!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *