Skip to main content

Inele Barbati

Din ce in ce mai multi barbati poarta bijuterii iar inelele pentru barbati castiga un statut important in societate. Unii producatori au lansat colectii de inele si accesorii pentru barbati dedicate in totalitate lor. Stilurile populare in randul barbatilor sunt inelele negre, argintiul tugsten, inelele tribale de argint si inelele din titan. Materialele din care sunt confectionate inelele barbatesti sunt diferite: titan, otel inoxidabil, tungsten si argint acestea fiind cunoscute pentru durabilitatea lor.

Forma inelelor combina un design clasic dar se pot observa si stiluri neconventionale si contemporane. Astfel ca gasim inele pentru barbati cu diferite forme geometrice si abstracte. Exista si materiale noi care sunt utilizate in confectionare atat a inelelor pentru barbati cat si a altor accesorii cum sunt: osul, lemnul, materiale cu accent tribal care le ofera o tenta moderna pe baza unei culturi mai vechi.

Bijuteriile din argint pentru barbati au castigat o mare popularitate in randul acestora. Ele reusesc sa exprime stilul unui om sensibil fara a-i compromite masculinitatea.

Iata cateva din inele care sunt potrivite pentru un barbat:

Inelele tip Celtic

Acestea sunt reprezentative in cazul unui angajament, cum sunt casatoria sau logodna, parteneriatul sau loialitatea. Exista cateva inele celtic mai reprezentative: inelul Claddagh, inelul Razboinicului, inelul tesut.

Inele din titan

Sunt la mare cautare in randul inelelor pentru barbati deoarece, este un metal rezistent, usor, hipoalergenic, are un pret accesibil, nu este coroziv si are un aspect elegant si frumos.

Inele din aur

Aurul este si va ramene un metal elegant, rezistent si dur, dar cel mai important spre deosebire de alte metale este faptul ca aurul are o varietate de culori (galben, rosu, piersica, alb) din care puteti sa alegeti.

Inele din zirconiu cubic

Aceasta piatra este denumita diamant fals, are o greutate destul de mare, inelele fiind mai indraznete. Au o varitate de modele datorita pietrei care poate fi slefuita fara nici o problema. Aceste inele cu o astfel de piatra sunt o alternativa la diamant avand un pret mult mai scazut.

Inele din argint

Reprezinta cel mai bine stilul unui barbat. Exista o mare varietate de inele de argint pentru barbati durabile si mai usoare comparativ cu alte metale. Modelele si designul, atat a bijuteriilor cat si a inelelor din argint pentru barbati, au o complexitate de admirat. In componenta lor poate fi adaugata orice piatra pretioasa, care va fi scoasa in evidenta mult mai bine decat in cazul aurului.

Varietatea inelelor existente pe piata va permite sa alegeti un inel care sa se potrivesaca stilului dumneavostra, sa fie elegant, indraznet iar multitudinea de materiale din care sunt confectionate inelele barbatesti, unul va fi pe placul dumneavostra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *