Skip to main content
Inele Bvlgari

Inele Bvlgari

Casa Bvlgari a fost infiinata de catre Satirios Boulgaris, la inceput ca si o afacere de familie dar a devenit in scurt timp unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume.

Primul magazin de bijuterii a fost deschis in Corfu, apoi la Napoli si a urmat deschiderea unuia la Roma.

In prezent bijuteriile bvlagari pot fi gasite in 228 de magazine in fiecare colt al lumii dar cele mai importante se afla la: Roma, Paris, Londra, New York, Tokio si Dubai.

Casa nu se mai ocupa doar de bijuterii ci au si productie de ceasuri, ochelari de soare, marochinerie si un grup de hoteluri de lux.

„Bvlgari inseamna lux, arta, talent si unicitate”

Colectia de bijuterii Bvlgari intitulata „Marryme” a fost creata pentru femeile contemporane cu caracter intrigant si dispune de modele de inele de logodna traditionale. Colectia Corona din aur si platina sunt pentru femeia romantica fiind inspirata prin contopirea a doua simboluri: flori si coroana.

Poza cu Inele de Logodna Bvlgari. Colectia Griffe este pentru femeile rafinate care isi doresc un look elegant, prezenta dimantelor este coplesitoare in aceasta colectie. Colectia Diamond este una din colectiile Bvlgari cu diamante de lux. In cadrul acestei colectii fiecare diamant este sculptat perfect si fiecare mic detaliu este studiat si aranjat pentru ca un inel de logodna sa fie perfect.

Bijuteriile colorate sunt indraznete, iar aici Bvlgari vine cu colectia Bvlgari Sapphire Flower. Utilizarea safirelor colorate si a formei abstracte a florilor sunt prezente pentru a reprezenta libertatea si stilul casual al acestei colectii.10952082_777629888984110_4351528914885091130_n

Eleganta, luxul si designul unic fac ca viitoarele mirese sa se simta mai frumoase de ceea ce ele poarta pe deget. Aceasta colectie este destinata delicatetei si eternitatii. Preturile inelelor de logodna Bvlgari variaza de la 6.000 pana la 200.000 de euro.

Majoritatea colectiilor pentru nunta sunt bazate pe platina si aur, dar si colectii din argint, titan si inox care au preturi mai accesibile.

Bvlgari este o marca, care face diferenta in tot ceea ce semnifica bijuteriile.

One thought to “Inele Bvlgari”

  1. buna ziua ,as dori sa cumpar un inel bvlgari .acela stil verigheta formate din 5 inele.marimea 14 si in jur de 13-14 grame.
    va rog sa imi dati un raspuns daca pot sa le comand la dv.
    multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *