Skip to main content

Inele de Logodna Argint

Daca sunteti pe punctul de a va logodi sau de a va casatori este momentul potrivit pentru a alege inelul de logodna si verighetele pe care vi le doriti. De ce sa nu incercati argintul? Este un metal care arata minunat si are un cost mult mai scazut in comparatie cu alte metale cum sunt platina si aurul. Argintul este un metal elegant si este perfect pentru bijuteriile de angajament si are si un pret accesibil.

Daca optati ca inelul de logadna sa fie din argint trebuie sa stiti ca este un metal moale des folosit pentru lucrari fine.
Iata cateva sfaturi atunci vrei sa cumparati inele de logodna din argint.

Este importanta autenticitatea a ceea ce cumparati, aceasta regula fiind valabila in cazul tuturor bijuteriilor. Inelele de logodna din argint sunt fie placate cu argint, fie fabricate din argint sterlin. Cele placate cu argint au in compozitia lor nichel sau cupru.

Argintul Genuine este cea mai buna decizie in cazul inelelor de logodna din argint. Este important sa determinati cantitatea de aliaj si tipul aliajului care este amestecat cu argint. Cel mai popular este cuprul, mai exista si alte aliaje dar cel mai important este sa nu existe mai mult de 7% aliaj in argint.

Pietrele au si ele o importanta in aspectul inelelor de logodna din argint. La fel ca si in cazul aurului si inelele de logodna din argint pot avea diamante, smaralde sau rubine. Bugetul este cel care influenteaza decizia asupra unui astfel de inel, costurile lor fiind mai ridicate. Una dintre combinatiile care arata minunat este topazul roz in combinatie cu argintul.

Exista cateva motive pentru care femeile prefera inele de logodna din argint:

1. Au cel mai scazut tarif de piata comparativ cu aurul sau platina.
2. Argintul are simbolul unui statut ridicat in zilele noastre.
3. Efectul inelelor din argint sunt diferite fata de efectul dat de alte inele.
4. Sunt disponibile intr-o varietate de culori, argintul fiind de culoare deschisa.
5. Bijuteriile din argint sunt considerate a fi cele mai la moda de catre designeri.
6. Supletea argintului este o calitate care nu o intalnim la alte metale.

Cateva caracteritici importante ale argintului:

– Argintul este metalul care are culoarea cea mai alba dintre metale
– Are cea mai mare conductivitate termica
– Are cea mai mare reflexie optica

Prima optiune atunci cand alegeti un inel de logodna ar fi aurul, dar dupa cum ati observat exista multe avantaje care sa va influenteze si asupra alegerii unui inel de logodna din argint. Inelele de aur sunt mai potrivite pentru ocazii speciale, dar inele din argint pot fi purtate in orice moment alt zilei indiferent daca luati parte la un spectacol sau pur si simplu va plimbati. Sunt mult mai practice si confera aceeasi eleganta asemenea unui inel din aur.

Nu exista nici un motiv pentru care inelele de logodna din argint nu ar fi o alegere potrivita; sunt la fel de impunatoare si de frumoase ca si inelele de aur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *