Skip to main content
Cerere in Casatorie

Inele de logodna cu diamant: Ce ar trebui sa stie fiecare barbat

Alegerea unor inele de logodna este un evenitment odata in viata, dar este posibil sa fie prima din mai multe achizitii pe care un barbat le va face de la bijutier dea lungul vietii. Inele de logodna din aur, verighete cu diamante, cercei aniversari si alte cadouri speciale va vor fi oferite de partenerul vostru pe parcurinel cu diamantsul timpului.

Un inel de logodna cu diamant reprezinta dragostea pe care o aveti pentru viitoarea mireasa. Semnificatia si simbolismul unui inel ar trebui inteleasca inainte sa luati decizia de a cumpara pentru ca inelul pe care il alegeti va fi un semn de exteriorizare a dragostei interioare pe care o purtati pentru doamna in cauza.

Sa aruncam o privire la inele de logodna cu diamant si ce ar trebui sa stiti despre ele inainte sa cumparati unul.

Cei 4 C ai calitatii

Claritate, taiere, culoare si carate sunt cei patru termeni pe care o sa ii auziti din nou si din nou cand vine vorba sa hotarati ce diamant alegeti pentru inelul de logodna. Aceste informatii sunt destul de detaliate si este indicat sa cititi si sa va formati o educatie despre diamante inainte sa incepeti.

Prima data alegeti metalul

Verighetele sunt facute din trei metale: platina, aur alb sau aur galben. Platina este metalul mai scump si rezista defaimarii, dar este si cel mai scump de reparat daca se deterioreaza.

Inele de logodna din aur sunt cele mai populare si sunt deja disponibile din aur de 14k si 18k. Desi pe acest tip de inel se pot vedea zgarieturile si alte abraziuni, reparatiile sunt usoare.

Inelele din aur alb au un aspect similar cu al argintului care in timp se va uza si va trebui inlocuit. Plusul auruli alb este ca se potriveste usor cu majoritatea altor bijuterii.

Alegeti arangamentul intelept

Numarul de aranjamente standard si la comanda disponibile pentru inele de logodna poate parea nesfarsit. Prong, bar, tensiune, bezel, canal, spalat, grup si invizibil sunt doar cativa termeni pe care o sa ii auziti cand cumparati inele de logodna. Prong este cel mai popular pentru ca tine diamantul in pozitie atarnan de jumatate, p10953941_777629892317443_72120232072093195_nermitand luminii sa intre si sa creeze o stralucire atractiva.

Certificatul de evaluare

Odata ce ati ales diamantul si aranjamentul, va trebui sa obtineti un certificat de autenticitate. Acest certificat va confirma valoarea inelului daca hotarati sa va asigurati achizitia. Majoritatea certificatelor sunt emise de America Gem Society (A.G.S.) sau Gemological Institute of America (G.I.A.) doua dintre cele mai acceptate organizatii de certificare din industria diamantelor.

Garantia

In functie de bijutier, poate fi oferita un tip de garantie. Unii ofera returnarea banilor intr-o anumita perioada de timp in timp ce altii va ofera garantie pe viata. Intelegeti ce cumparati inainte de a cumpara.

Acum ca stiti toate aceste lucruri esentiale din spatele alegerii inele de logodna cu diamant, sunteti pregatit sa mergeti la cumparaturi. In curand, o sa va exprimati dragostea si credinta persoanei iubite cu tot simbolismul pe care orice femeie in merita. Lasati ca alegerea voastra sa reflecte dragostea voastra pentru ea azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *