Skip to main content

Inele de Logodna cu Diamant

Inelele de logodna cu diamante au fost si sunt la mare cautare. In randul vedetelor sunt cel mai des intalnite dar acest lucru nu inseamna ca doar ele si le pot permite.

Pentru a va decide asupra unui inel de logodna cu diamant aveti nevoie sa cunoasteti anumite lucruri.

Diamantul este cunoscut ca materialul cel mai greu, carbon pur cristalizat sub o presiune foarte mare a temperaturii.

Se gaseste la adancimi de 150-200 de km sub pamant. Cei mai mari producatori de dimante din lume sunt Africa de sud, Canada si Rusia.inel cu diamant

Primul lucru pe care ar sa il cunoasteti dimensiunea inelului asta in cazul in care nu mergeti impreuna cu partenera dumneavostra pentru a-l alege impreuna.

Daca doriti sa ii faceti o surpriza atunci aveti nevoie sa stiti dimensiunea exacta a degetului partenerei.

Bugetul este un alt pas pe care trebuie sa il stabiliti. Stabilirea unui buget este necesara deoarece, inelele de logodna cu diamant sunt disponibile intr-o gama foarte larga iar preturile lor variaza in functie de puritatea si gramajul metalului pretios, dar si a calitatii diamantului.

Trebuie sa alegeti tipul de diamant. Cele mai frecvente diamante care se gasesc pentru inelele de logodna sunt incolore, dar exista si varianta diamantelor colorate.

diamond-ring

In forma sa naturala diamantul este incolor, dar prin modificarea compozitiei chimice si injectarea unor componente diamantul poate deveni colorat. Diamantele colorate au un cost mai ridicat decat cele incolore. Cele mai intalnite diamante colorate sunt: roz, galben, albastru, verde si purpuriu.

Cele mai favorizate sunt diamantele de culoare roz si galben. Factorii care afecteaza preturile diamantelor sunt unicitatea si disponibilitatea. Pietrele cel mai putin colorate tind sa fie cele mai putin costisitoare.

Diamantul care are un pret ridicat este dimantul roz. Forma diamantului este si ea importanta, puteti sa alegeti intre traditionalul cerc si formele ovale care sunt mult mai moderne, dar taieturile trebuie sa fie proportionate si simetrice.

Diamantele de o raritate foarte mare pot primi diferite nume. Cullinan este diamantul cu cele mai multe carate care a fost descoperit, avand 3.106 carate.

10686617_777629962317436_2433117297435368964_nEste posibil sa nu gasiti o varietate foarte mare de diamante pe piata, in special colorate, raritatea lor fiind evidenta, dar puteti sa alegeti unul incolor care cu siguranta o va incanta pe partenera dumneavoastra.

Tipul inelului influenteaza aspectul astfel ca un diamant va arata bine pe aur alb, galben sau platina.

Daca v-ati decis sa achizitionati verighete si inele de logodna, o marca cunoscuta in acest domeniu este Cellini. Aceasta colectie de bijuterii apartine unor case de productie de bijuterii cunoscute pe plan mondial.

Inelele de logodna Cellini sunt atat din aur alb, aur galben cu diamante, rubine, safire si cristale Swarovski. Veti gasi de asemenea si inele de logodna din argint de o frumusete rara.

Daca veti urma aceste sfaturi, gasirea unui inel de logodna cu diamant care sa va placa nu ar trebui sa fie o problema, preturile variaza dar sunt destul de ridicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *