Skip to main content
Verighete

Verighete

Click Aici pentru cele mai frumoase verighete!

Verighetele si inelele de logodna sunt un simbol al angajamentului si al respectului fata de persoana iubita. Fiecare cuplu are posibilitatea de a opta pentru modelele, metalele pretioase, designul si pietrele pretioase care le sunt pe plac.

Verighete din aur alb

Iata cateva din lucrurile pe care ar trebui sa le cunoasteti in cazul achizitionarii unor verighete din aur alb:

• Aurul alb este un amestec al aurului pur cu alte metale cum sunt argintul, nichelul sau paladiul
• Nu trebuie purtat cand mergeti la bazin sau in cazul in care curatati ceva folosind produse chimice cum ar fi clorul pentru ca ati putea suferi alergii ale pielii
• Verificati daca verighetele au certificat de autenticitate pentru a sti compozitia exacta a inelelor
• Inelele si verighete din aur alb sunt potrivite oricarei ocazii si pot fi purtate chiar si zilnic
• Aurul alb are un pret mai scazut decat aurul galben
• In cazul verighetelor din aur alb pietrele pretioase cum sunt diamantul sunt mult mai evidentiate

Verighete argint

Argintul a devenit tot mai popular in ultimii ani si din ce in ce mai multe cupluri isi aleg verighetele si inelele de logodna din argint. Argintul este uneori mai sensibil decat alte metale, astfel fiind necesara o curatire si ingrijire mai speciala:
• Incercati sa alegeti produse speciale pentru curatarea argintului. Produsele cum sunt clorul, acetona, pot deteriora argintul. Alte substante cum sunt bicarbonatul de sodiu, pasta de dinti, detergenti fara fosfati pot curata argintul fara sa il deterioreze.
• Alegeti o perie pe care sa o folositi doar pentru curatarea bijuteriilor din argint
• Nu stergeti argintul cu materiale care l-ar putea zgaria, folositi bumbac 100%

Verighete Furrer Jacot

Verigheta Furrer Jacot. Brandul Furrer Jacot este renumit pentru verighetele si inele create, fiind unul din putinii producatori care ofera garantie pe viata. Unele dintre cele mai importante evenimente care au marcat ascensiunea companiei in secolul trecut au fost: inceperea activitatii de export in anul 1958 a produselor sale – verighete si inele de logodna, activitatea de export in Japonia (1986), stabilirea unei filiale in Japonia (1996), stabilirea unei filiale in Hong-Kong (2000). Un pas inainte pentru Furrer-Jacot l-a constituit cumpararea marcii Feeling in 2001.

Succesul bijuteriilor Furrer Jacot, fie ca vorbim de inele, verighete sau inele de logodna, de care s-a bucurat compania a fost determinat de filosofia simpla dominata de trei principii: spiritul personal imprimat fiecarei bijuterii, satisfacerea clientului, „Calitatea Elvetiana” a produselor, dar mai ales de echipa de bijutieri specializati si talentati care imbina experienta, tehnici inovative, traditia si tehnologia de varf obtinand spectaculosul.

In prezent unul din magazinele care vinde aceasta marca este Cellini.

Click Aici pentru cele mai frumoase verighete!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *